Sightseeing i London

Sightseeing i London

Mandag morgen klokken halv ni, mødtes vi ude foran vores hotel. Her fik hver gruppe uddelt et papir med seværdigheder, som vi alle skulle ud finde og tage lækre ”Selfies” ved. I starten virkede det meget uoverskueligt og da man kun havde været der i en halv dags tid, havde man ikke helt styr på undergrundstogene.
Heldigvis gik der ikke lang tid, før vi alle havde knækket ”undergrunds-koden” og vi fandt hurtigt frem til de flotte seværdigheder. Vi fik gået en hel del, specielt er der en hel masse trapper, op og ned fra undergrunden.. Er sikker på at vi har fået ordenlige lægmuskler af det her!
London er en fantastisk flot by, fyldt med flotte seværdigheder og flot natur. Vi lagde specielt mærke til, hvor mange gartnere der var og hvor mange mennesker der var til at gå og holde byen ren. Vi blev specielt tiltrukket af Trafalgar Square – Pladsen var fyldt med mennesker og streetartists og meget andet. Der var konstant noget som fangede ens øje, og man fik en hel indre ro i sig, når man sad og kiggede ud over pladsen og det flotte store springvand.
Det var en super god opgave lærerne havde valgt til os. Ikke nok med at vi fik lært byen London at kende, så var det også en selvstændig opgave, hvor man selv skulle finde ud af at komme rundt, som virkelig fik givet en lidt ekstra med i rygsækken til næste gang man skulle besøge en storby.

Leave a comment